Szép balkonod legyen!

Praktikus tanácsok és ötletek balkonnövények ápolásához, az erkély berendezéséhez, díszítéséhez. Kérdezz, segítek! Szólj hozzá, mondd el saját tapasztalatodat!

NYITÓLAP

Gyere Te is a Facebook-ra!

Könyvajánlat

Vízköpő maradak

2011.01.27. 16:22 - Törley

Címkék: terasz erkély balkon

Fantasy vízköpő madárHa nagyobb terasszal, erkéllyel rendelkezünk és a növényeken, virágokon kívül szeretnénk még más, esetleg különleges dekorációt, akkor egy Fantasy vízköpő madár elhelyezésével egy barátságos sarkot alakíthatunk ki.

A vízet köpő, mozgó szobrok annak ellenére, hogy fémből készültek és modern dizájn jellemzi őket (kissé bádogszerűek első benyomásra), nagyon jól beilleszthetők bármilyen virágos-növényes/tavas környezetbe, hangulatosabbá téve a kertünket, erkélyünket. Külsejükkel és kialakításukkal teljesen egyediséget képviselnek. A mozgó csőrökön kijövő víz adja a csobogó funkciót.

Az alábbi képek magukért beszélnek. Ezek a nagyobb méretűek, pl. kerti tavakhoz:

Vízköpő madár
 
Vízköpő madár Vízköpő madár


A gyártó elsősorban kertekbe javasolja őket, de van kisebb, szélvédett teraszokra és belső terekbe alkalmazható változat is:

 

Vízköpő madár vízköpő madár
vízköpő madár

A vízköpő madarakat korlátozott számú sorozatban gyártják, így nem tömegcikkről van szó.

A Fantasy vízköpő figurákat nagy gonddal, kézzel készítik, különös tekintettel a hosszú élettartamú, érzékeny csőrbillentő szerkezetre, amelynek segítségével finoman állítható a csőr mozgása. A vörösréz lemezből és csőből készült vízköpők felületét patinázzák. A jellegzetes formavilág, a csőr játékos mozgása egyedülálló hangulatot kölcsönöz a Fantasy madaraknak.

A vízköpő madarak hasznos díszei is egyben a kerti tavaknak, mert a víz folyamatos forgatásával mérséklik az algásodást. Így pozitív szerepet játszanak a víz biológiai egyensúlyának helyreállításában. 

A termék megálmodója és kivitelezője 1998. óta gyártja a vízköpő madarait. További részletek a gyártó oldalán: Kert M. Kft.
 

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

A bejegyzés trackback címe:

https://balkon.blog.hu/api/trackback/id/tr672618467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása