PurePro JA-103 lúgosító vízionizátor

Szép balkonod legyen!

Praktikus tanácsok és ötletek balkonnövények ápolásához, az erkély berendezéséhez, díszítéséhez. Kérdezz, segítek! Szólj hozzá, mondd el saját tapasztalatodat!

NYITÓLAP

Gyere Te is a Facebook-ra!

Könyvajánlat

Kert a plafonon!

2012.01.07. 15:16 - Törley

Címkék: kert erkély balkon balkon növények függőkert kert a plafonon függőcserép

Függőkert a plafononFüggő virágoskert vagy konyhakert a plafonon? IGEN! Méghozzá fejjel lefele! Azt hihetnénk, ha fejjel lefele áll egy cserép virág, az a gravitációnak hála, kipotyog. De nem, íme a kivétel: Boskke Sky Planter függőcserép.

Napokban leltem rá erre a különleges kialakítású virágcserépre, amelyet most meleg szívvel ajánlok azoknak, akik szeretik az egyedi és látványos megoldásokat.

Engem nagyon megfogott, hiszen ezzel a lehetőséggel kihasználhatjuk a kis teraszaink mennyezetét is, hogy még több virág pompázzon ott. Bizonyára, másnak is tetszeni fog az így kialakított kis kert. Igaz eredetileg beltérre tervezték, de kültérben történő alkalmazásra is megfelelő az anyaga a függőcserepeknek.

Festett függőcserepek Függőkert a konyhában Függőkert a nappaliban

Kevés helyet igényel, nem csak erkélyen, hanem lakásban is lehet virág- vagy fűszerkertünk a plafonon. Sajnos a tető nélküli teraszokon a plafonon történő rögzítés nem igen lehetséges, de ha van ott egy fedett szaletli vagy pavilon, akkor annak mennyezetére rögzítve már könnyedén felfüggeszthetők ezek a speciális függő cserepek. Illetve falikar segítségével a terasz oldalfalára is akasztható a függőcserép, mint a harmadik képen is jól látható:

BEÜLTETÉS: lásd az alábbi videóban.

Boskke from Jean-Michel Dentand on Vimeo.

GONDOZÁSA: A fejjel lefelé lógatható függő cserepek kiképzése mindkét oldalon eltér kissé a hagyományos cserepekétől. A felfelé álló talpuk locsolást könnyíti meg, mivel mélyített.

Függőcserép locsolása Függőcserép alja

Függőcserép gondozása

BIZTONSÁGA: A lefelé néző "tetejükre" gallért kaptak, ez alatt pedig egy vékony, de sűrű rács gondoskodik, hogy a cserép tartalma a helyén maradjon.

Nem csak otthonunkban mutathatnak szépen ezek a függőcserepek, de hangulatot varázsolhatnak bárhol, ahol egyébként is dekorációt alkalmaznak, pl.: kávézó, étterem, szállodai vagy recepciók, kiállítások pavilonjaiban, stb.

Kapható egyelőre a magyarországi disztribútortól: 4-féle méretben, kerámiából és 100% újrahasznosított műanyagból (polipropilén), fehér és festett, mintás kivitelben.

Rendelést e-mailen lehet elküldeni részükre a pontos cikkszám és darabszám megjelölésével, továbbá a számlázási és szállítási cím megadásával. Budapest egész területén ingyenes a házhozszállítás, vidékre postai utánvéttel küldik a  csomagot. Fizetés utánvéttel.

Disztribútor:
Size Kft.
Nótárius utca 1-3.
Budapest H-1141
+36 30 2015 479
boskkehungary@gmail.com

 

 

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

A bejegyzés trackback címe:

https://balkon.blog.hu/api/trackback/id/tr123526546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afrodityka 2022.02.22. 18:17:19

Nem látható a beültetésről videó sajnos.


süti beállítások módosítása