PurePro JA-103 lúgosító vízionizátor

Szép balkonod legyen!

Praktikus tanácsok és ötletek balkonnövények ápolásához, az erkély berendezéséhez, díszítéséhez. Kérdezz, segítek! Szólj hozzá, mondd el saját tapasztalatodat!

NYITÓLAP

Gyere Te is a Facebook-ra!

Könyvajánlat

Az oldal kertésze

2008.10.10. 19:33 - Törley

Címkék: kertész

Zsirai KláriÜdvözöllek! Zsirai Klári vagyok. Immáron 30 éve kertészkedem kisebb, nagyobb kertjeimben. A sok év alatt rengeteg saját tapasztalatot szereztem, és folyamatosan bújom a szakkönyveket is. Büszke vagyok a jelenlegi kiskertemre és teraszomra, melyek össz.mérete: 75nm. Nyáron sokan megcsodálják a zöldellő, virágokban pompázó "birodalmamat", ahol még gyümölcsök is teremnek bőven, melyeket kis unokáim szívesen majszolnak.

Az oldalamon elsősorban az erkéllyel, terasszal rendelkezőknek igyekszem tanácsokat, ötleteket adni, hogyan alakítsák, szépítsék kinti környezetüket, hogy azt kora tavasztól, késő őszig, vagy akár a téli zimankóban is élvezhessék. Gyakran látok sivár vagy éppen lomokkal telerakott, ronda erkélyeket, melyeket a gazdáik elhanyagolnak. Remélem weboldalam, tartalmával hozzájárulok, hogy jó néhány ilyen, tapasztalat nélküli balkon tulajdonos átvarázsolhassa erkélyét, teraszát egy olyan területté, amelyet szívesen bemutatna, akár itt a weboldalon is. A weboldal készítésében és háttérmunkában sok segítséget kapok kismenyemtől, Zsirai Andreától, akivel közösen azon vagyunk, hogy mindenkinek sikerüljön az, amit eltervez a balkonjával kapcsolatban.

Sok sikert kívánunk mindenkinek! Virágozzuk és díszítsük fel környezetünket! Ha valaki elakad, vagy nem tudja, hol kezdje el, keressen meg bátran, segítünk neki. Elérhetőség: zsirai.klari@gmail.com, skype: zsirai.klari

Twitter: http://twitter.com/balkon

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

A bejegyzés trackback címe:

https://balkon.blog.hu/api/trackback/id/tr26707517


süti beállítások módosítása