Szép balkonod legyen!

Praktikus tanácsok és ötletek balkonnövények ápolásához, az erkély berendezéséhez, díszítéséhez. Kérdezz, segítek! Szólj hozzá, mondd el saját tapasztalatodat!

NYITÓLAP

Gyere Te is a Facebook-ra!

Könyvajánlat

Ablakból balkon gombnyomásra

2011.02.09. 11:52 - Törley

Címkék: terasz erkély balkon

BloomframeEgy gombnyomással megoldhatjuk, hogy ablakunk átalakuljon balkonná. Az alábbi érdekes megoldást Hofman Dujardin, amszterdami tervező keze munkája. 2007-ben született meg a prototipus és 2009-ben kezdték meg a gyártását.

Ez az építészeti  megoldás egyelőre nem mindennapi jelenség még, de mindenképp érdemes lehet a gondolattal eljátszani: mi lenne, ha...

Nézd meg a Bloomframe bemutató videóját. Bizonyára nem olcsó a kivitelezése és beépítése, de a jövő házain praktikus és egyben dekoratív megoldást érhetünk el vele.

A teljesen üveg megoldáshoz képest az alábbi kivitelben készült Bloomframe ablak-balkon  már nagyobb takarást biztosít (a kíváncsi szemek elől) az erkélyen ülő számára:

A holland Hurks geveltechniek több méretben gyártja a terméket, amely acélból, üvegből és alumíniumból készül. Régi és új épületeknél is beépíthető. Kis lakóterek, apatrmanok területét így meg lehet növelni.

A Bloomframe hivatalos weboldala, ahol több információra lelhetsz: Bloomframe®

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

A bejegyzés trackback címe:

https://balkon.blog.hu/api/trackback/id/tr992648880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mErzsébet 2011.02.09. 21:17:18

Gyönyörű ,már ez a szép látvány nagyon ránk fér.


süti beállítások módosítása