Szép balkonod legyen!

Praktikus tanácsok és ötletek balkonnövények ápolásához, az erkély berendezéséhez, díszítéséhez. Kérdezz, segítek! Szólj hozzá, mondd el saját tapasztalatodat!

NYITÓLAP

Gyere Te is a Facebook-ra!

Könyvajánlat

Cordoba virágai

2012.01.21. 19:07 - Törley

Címkék: virág kert terasz erkély balkon

Córdoba egyik látványossága a színpompás, virágokkal díszített szűk utcái és belső udvarai, melyet a Spanyolok "patio"-nak hívnak. Ezek a belső udvarok igazi oázisok, viruló növényekkel, csobogókkal, kerámiákkal, lámpákkal és kerti bútorokkal berendezett pihenők. Jellegzetességük, hogy az oldalfalakat  cserepes virágzó növényekkel gazdagon ékesítik, mely egyedülálló hangulatot kölcsönöz nekik.

Cordobában évenként versenyt rendeznek, ahol keresik a legszebb "patio"-t. Ekkor a tulajdonosok megnyitják kapuikat a virágot kedvelő látogatók előtt, bárki szabadon megcsodálhatja ezeket a különös, belső udvarokat.

Ez a látványosság sok ezer turistát vonz ide. Nem csodálom, mert a képeket nézve, gyönyörűek!

Virágözön mindenhol: ablakban, erkélyen, kertben, falakon, földön.

Csak tudnám, hogyan öntözik azt a sok virágot? :o)

Lehet tippelni! Ha valakinek van ötlete, írja meg!

AquaSpirit SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

A bejegyzés trackback címe:

https://balkon.blog.hu/api/trackback/id/tr663631079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása